Talla
Filtres

Benvingut a vertic

Busca i selecciona el teu país d'enviament.
 • CA
 • EN
 • ES
error-pais-no-trobat

Vèrtic informació

Vèrtic Online

¿Et truquem? Envia’ns el teu telèfon

WhatsApp: Afegeixi-nos als teus contactes i envia’ns els teus dubtes al

Correu electrònic: Envia’ns la teva consulta per correu. Fes-ho aquí.

Informació de les botigues

Vèrtic Barcelona 93 511 66 76

Vèrtic Manresa 93 877 40 42

Vèrtic Sabadell 93 745 03 69

Horari d’obertura Dimarts a Disabte:11:00-13:30 i 17:00-20:00. Diiluns de 17:00 a 20:00

Login / Registre

Si has oblidat la contrasenya clica aquí

Tens qualsevol dubte? No trobes el producte que estàs buscant? Escriu-nos sense compromís i et respondrem el més aviat possible. A Vèrtic ens agrada ajudar-te en la teva compra.

Material d´acampada

Una de les màximes del material d'acampada ha estat, és i serà intentar alleujar la càrrega quan sortim a la muntanya. Lluny han quedat les motxilles d'enorme capacitat i pes. Avui en dia, amb excepcions, molts de nosaltres encarem sortides hivernals de diversos dies amb motxilles de 35 o 40 litres portant materials molt més lleugers.

Material d'acampada

Què seria del outdoor sense aquestes nits a la muntanya amb tot el material d'acampada per gaudir de les nostres aventures?

Gaudir de nits a la muntanya són experiències úniques, però fa mancada estar preparat amb el material necessari per acampar i no sofrir cap contratemps.

Tant en la tendes físiques de Vertic com en la tenda online, i amb l'ajuda i consells dels nostres especialistes, podràs trobar el material d'acampada i supervivència que millor s'adapta al teu proper repte.

Motxilles de muntanya

Les motxilles de muntanya són un material d'acampada indispensable, ja que ens permetrà emmagatzemar i transportar tot allò necessari per gaudir de la nit a la muntanya.

Al mercat de les motxilles de muntanya existeixen una infinitat de models amb una gran varietat de capacitat, que ens permetran portar amb nosaltres tot allò indispensable com les màrfegues, la roba, els fogons, els accessoris de cuina, menjar, aigua, material de càmping i molts altres elements.

Tendes de campanya

Si no vas a fer vivac, les tendes de campanya són un material per a acampada idoni. Ara bé, recorda valorar alguns aspectes abans de la compra com el seu espai, el pes, les condicions climatològiques del terreny en el qual et mouràs, la seva resistència a l'aigua, la seva estructura i la seva forma de muntatge, ja que una vegada a la muntanya no hi ha marge de maniobra.

Els nostres especialistes, a partir de la teva informació, podran assessorar-te i proposar-te els models de tendes de campanya que més es adequen a les teves prioritats i necessitats.

Sacs de dormir

Els sacs de dormir són un material per a acampada que ens brinden calor a la muntanya, dormim en tenda de campanya o fem vivac. Ara bé, cada sac de dormir està pensat per a unes condicions específiques, per la qual cosa cal tenir clar quina aventura es viurà per portar el sac de dormir idoni.

Farciment de ploma o fibra, la seva transpirabilitat, resistència a l'aigua, els seus rangs de temperatura, o el seu manteniment són aspectes que no has de passar per alt per viure grans experiències a la muntanya.

Així que, si tens algun dubte, els nostres especialistes filtraran els sacs de dormir fins a oferir-te aquells que més s'adeqüen als quals cerques. No perdis l'oportunitat!

Màrfegues

Tan important és comptar amb una tenda de campanya i amb un sac de dormir, com fer-ho amb una bona màrfega com a material d'acampada. Un bon aïllant és fonamental per descansar, alguna cosa bàsic especialment en travessies llargues.

El mercat ofereix diferents tipus de màrfegues però les inflables, les autoinfables i les d'escuma EVA són les comunes dins del material d'acampada i supervivència.

Cadascuna d'elles ofereix unes prestacions diferents a la resta, per la qual cosa les condicions de la teva activitat seran la guia per triar l'aïllant perfecte per gaudir de la nit a la muntanya.

Fogons

Ja se per escalfar aliment o per fondre neu per tenir aigua, un fogó mai pot faltar en la motxilla com a material d'acampada en les teves aventures.

Durant els últims anys els fabricants han evolucionat notablement tant els seus dissenys com les seves prestacions, per la qual cosa no és gens difícil trobar un fogó que compleixi totes les teves exigències i sigui prou compacte i lleuger perquè no dubtis a afegir-ho o no a la motxilla.

Material de càmping

Si preveus una activitat a la muntanya que es perllongui durant diversos dies, el material de càmping va a ser la teva llar. Els petits detalls poden llançar per la broda tot el treball previ, per la qual cosa procura tenir present tot el que puguis necessitar per carregar-ho a la teva motxilla.

Taules, cadires o sets de vaixelles, entre moltes altres coses, les podràs trobar tant en les nostres tendes físiques com en la nostra tenda online.

No les passades per alt i prepara tot el material d'acampada necessari abans d'emprendre l'aventura!
 • Lorpen
 • Suunto
 • Millet
 • Montura
 • Ternua
 • CAMP
 • Edelrid
 • Black Diamond
 • Salewa
 • Salomon
 • Arcteryx
 • ASICS
 • Trangoworld
 • haglofs
 • Dynafit
 • La Sportiva
 • Patagonia
 • The North Face